Φωτεινή Περδίκη Ζωή Μαλιβίτση

Economic and Business English in a Nutshell (Revised Edition)

A Coursebook for Specific and Academic Purposes: For Students of Business Administration, Accountancy and Economics
61.20
Εκμάθηση αγγλικής ορολογίας

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Το Economic and Business English in a Nutshell είναι ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα που αποσκοπεί στην εκμάθηση / εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας για Ειδικούς και Ακαδημαϊκούς Σκοπούς (ESP/EAP), το οποίο καλύπτει θεματολογικά ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και γνωστικών αντικειμένων, όπως για παράδειγμα Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Τουρισμός κ.ά. Economic and Business English in a Nutshell, Φωτεινή Περδίκη, Ζωή Μαλιβίτση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πρόκειται για μία εμπλουτισμένη και ανανεωμένη έκδοση του συγγράμματος που είχε αρχικά εκδοθεί το 2012 και επανεκδόθηκε το 2018. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει επικαιροποιημένη θεματολογία που ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες εξελίξεις στους παραπάνω τομείς με προσθήκη επιπλέον υλικού και ενοτήτων που αφορούν στα οικονομικά και στον τουρισμό. Επίσης έχει δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας για ακαδημαϊκούς σκοπούς και στη συγγραφή άρθρων προς δημοσίευση σε επιστημονικά περιοδικά. Τέλος, έχουν προστεθεί δραστηριότητες κατανόησης προφορικού λόγου (listening), ώστε να καλλιεργούνται επαρκώς και οι τέσσερις βασικές δεξιότητες λόγου, καθώς και ασκήσεις επανάληψης και εμπέδωσης στο τέλος του βιβλίου.
H πλούσια θεματολογία του, η έγχρωμη εικονογράφηση, καθώς και η άρτια οργάνωσή του το καθιστούν εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς για όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητες κατανόησης και παραγωγής γραπτού και προφορικού λόγου, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε γενικό επίπεδο (Academic & General English). Απευθύνεται σε φοιτητές/-τριες που έχουν καλή έως άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και ενδείκνυται όχι μόνο για χρήση στην αίθουσα διδασκαλίας αλλά και για προσωπική μελέτη, καθώς συνοδεύεται από εύχρηστο Οδηγό Απαντήσεων. Το αναλυτικό περίγραμμα ύλης στην αρχή του βιβλίου καθιστά ευκολότερη την αναζήτηση θεμάτων για όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν σε προσωπική βάση με το σύγγραμμα.
Το βιβλίο αποτελείται από 20 ενότητες που περιέχουν άφθονα αυθεντικά και ημι-αυθεντικά κείμενα, κείμενα γραμμένα ειδικά για τους σκοπούς του βιβλίου, γλωσσάρια ορολογίας, καθώς και ποικίλες ασκήσεις και δραστηριότητες εμπέδωσης (λεξιλογικές, γραμματικές, συντακτικές, κλπ.), οι οποίες έχουν ως στόχο να προετοιμάσουν τον χρήστη ώστε να μπορεί στο μέλλον να ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις ακαδημαϊκές ανάγκες του, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών, στις απαιτήσεις του χώρου εργασίας του, αλλά και σε ένα ευρύτερο επικοινωνιακό περιβάλλον. Τέλος, το σύγγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα από όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης στην Αγγλική Γλώσσα, είτε γενικές, είτε εξειδικευμένες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ISBN: 978-960-9465-73-1
Σελίδες: 496
Έτος: 2024
Εκτύπωση: τετράχρωμη
Εξώφυλλο: μαλακό
Διαστάσεις: 21×29 εκ.
Κωδικός Ευδόξου: 133025612

Μενού