Εξώφυλλο βιβλίου Σύγχρονα Επιχειρησιακά Συστήματα Erp - Εκδόσεις Αλτιντζή
Κωνσταντίνος Ι. Στεφάνου, Χρήστος Μπιάλας

Σύγχρονα Επιχειρησιακά Συστήματα

Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και Συστήματα Επιχειρησιακών Πόρων (ERP)
30.50
Θετικές επιστήμες

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Τα συστήματα ERP αναφέρονται στην αναδιοργάνωση (σύμφωνα με ενσωματωμένες προδιαγραφές του λογισμικού) και στην παρακολούθηση όλων των επιχειρησιακών διαδικασιών μιας οντότητας. Αποτελούν τον κορμό, τη βάση των επιχειρησιακών συστημάτων… (από τον πρόλογο) – Σύγχρονα Επιχειρησιακά Συστήματα, Κωνσταντίνος Ι. Στεφάνου, Χρήστος Μπιάλας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων επεξεργάζονται δεδομένα με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατάλληλων για κάθε περίπτωση εφαρμογών και παρέχουν πληροφορίες με σκοπό την ορθή λήψη αποφάσεων από τους χρήστες τους. Αποτελούνται από τα βασικά συστατικά τους στοιχεία, τα κυριότερα των οποίων είναι, πρώτον, το υλικό μέρος τους, δηλαδή οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και γενικότερα το hardware και, δεύτερον, το λογισμικό ή software.
Στα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα των επιχειρήσεων συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, και τα συστήματα επιχειρησιακών πόρων (ERP – Enterprise Resource Planning), τα συστήματα διαχείρισης σχέσεων με πελάτες (CRM – Customer Relationship Management), διαχείρισης σχέσεων με προμηθευτές (SRM- Supplier Relationship Management), διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (SCM – Supply Chain Management), διαχείρισης επιχειρησιακών διαδικασιών (BPM -Business Process Management) και τα συστήματα επιχειρησιακής ευφυΐας (Business Intelligence).

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ISBN: 978-960-9465-27-4
Σελίδες: 456
Έτος: 2017
Εκτύπωση: μονόχρωμη
Εξώφυλλο: μαλακό
Διαστάσεις: 17×24 εκ.
Κωδικός Ευδόξου: 112693921

Μενού