Εξώφυλλο βιβλίου Πρακτικός Οδηγός Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων - Εκδόσεις Αλτιντζή
Χρήστος Μπιάλας

Πρακτικός Οδηγός Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων

13.00
Θετικές επιστήμες

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Καθώς όλο και περισσότεροι οργανισμοί και φορείς (από μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις μέχρι και δημόσιες υπηρεσίες) αντιλαμβάνονται τη μεγάλη σπουδαιότητα των έργων στην καθημερινή τους λειτουργία, η σωστή και αποτελεσματική τους διαχείριση αποκτά ολοένα μεγαλύτερη σημασία.… (από τον πρόλογο) – Πρακτικός Οδηγός Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων, Χρήστος Μπιάλας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παρόν σύγγραμμα πραγματεύεται ένα σημαντικό γνωστικό αντικείμενο τόσο για τους φοιτητές τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όσο και για τους managers της σύγχρονης επιχείρησης, τη διοίκηση και διαχείριση έργων (Project Management).
Το παρόν σύγγραμμα αποσκοπεί στο να φέρει τον αναγνώστη σε μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο κάνοντας χρήση παραδειγμάτων και ασκήσεων, χρησιμεύοντας ως ένας σύντομος, πρακτικός οδηγός της διοίκησης και διαχείρισης έργων.
Καθώς συναντούνται διάφορες μεθοδολογίες σχετικά με τη διοίκηση και διαχείριση έργων, οι οποίες έχουν παρόμοια βασική φιλοσοφία και προσέγγιση, αλλά διαφοροποιούνται σε επιμέρους τεχνικές και σε τομείς στους οποίους εστιάζουν, επελέγη η πιο διαδεδομένη διεθνώς μεθοδολογία, η μεθοδολογία του PMI (Project Management Institute – Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων).
Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου δεν προϋποθέτει εξειδικευμένες γνώσεις. Έχει καταβληθεί προσπάθεια ώστε οι τεχνικοί, οικονομικοί ή άλλοι όροι που θεωρείται ότι πιθανώς να μην είναι γνωστοί στο μέσο αναγνώστη, να επεξηγούνται κατά την πρώτη εμφάνισή τους στο κείμενο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ISBN: 978-960-9465-26-7
Σελίδες: 160
Έτος: 2017
Εκτύπωση: μονόχρωμη
Εξώφυλλο: μαλακό
Διαστάσεις: 17×24 εκ.
Κωδικός Ευδόξου: 112693902

Μενού