Εξώφυλλο βιβλίου Κλινική Χημεία - Εκδόσεις Αλτιντζή
Ευγενία Λυμπεράκη

Κλινική Χημεία

Ανάλυση ούρων και άλλων βιολογικών υγρών
21.50
Iατρική

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Το παρόν βιβλίο αποτελεί μία πρώτη προσέγγιση στις αναλύσεις βιολογικών υγρών, δίνοντας έμφαση στην ανάλυση ούρων, που αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα βιολογικά δείγματα. Απευθύνεται σε φοιτητές και σε κλινικούς επιστήμονες που ασχολούνται με αναλύσεις ούρων και βιολογικών υγρών. Περιέχει όλες τις γνωστές τεχνικές ανάλυσης που χρησιμοποιούνται στις μέρες μας.… (από τον πρόλογο) – Κλινική Χημεία, Ευγενία Λυμπεράκη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το βιβλίο ξεκινά τη γνωριμία του σπουδαστή με τα βιολογικά δείγματα και τις αναλυτικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται συνήθως στις βιοχημικές αναλύσεις.
Ακολουθεί η μελέτη της νεφρικής λειτουργίας και οι αναλύσεις ούρων αναλυτικά.
Δίνεται έμφαση σε όλες τις αναλύσεις ούρων, ακόμη και τις ειδικές δοκιμασίες νεφρικής λειτουργίας ή τις αναλύσεις ελέγχου μεταβολικών νοσημάτων.
Το βιβλίο περιλαμβάνει και τις αναλύσεις εγκεφαλονωτιαίου υγρού, γαστρικού υγρού, πτυέλων και σάλιου, αμνιακού υγρού και σπέρματος καθώς και αναλύσεις αρθρικού, πλευρικού, περικάρδιου και περιτοναϊκού υγρού.
Μέσα από πολλές εργαστηριακές ασκήσεις, το βιβλίο αυτό βοηθά τον σπουδαστή να εξοικειωθεί με το Εργαστήριο της Κλινικής Χημείας και τις ποικίλες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σ’ αυτό. Καθιστά έτοιμους τους νέους τεχνολόγους να ασχοληθούν με τις αναλύσεις ούρων και άλλων βιολογικών υγρών και να βοηθούν στην παραλαβή τους.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ISBN: 978-960-9465-13-7
Σελίδες: 200
Έτος: 2013
Εκτύπωση: μονόχρωμη
Εξώφυλλο: μαλακό
Διαστάσεις: 17×24 εκ.
Κωδικός Ευδόξου: 112693857

Μενού