Εξώφυλλο βιβλίου Μέθοδοι Ανάλυσης και Διαχείρισης μετοχών και Αμοιβαίων Κεφαλαίων - Εκδόσεις Αλτιντζή
Δημήτριος Ν. Καραπιστόλης

Μέθοδοι Ανάλυσης και Διαχείρισης Μετοχών και Αμοιβαίων Κεφαλαίων

23.50
Θετικές επιστήμες

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25€

Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να εισαγάγει κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή στις χρηματιστηριακές έννοιες και στις μεθόδους της διαχείρισης χρηματιστηριακών χαρτοφυλακίων τις οποίες χρησιμοποιούν οι μυημένοι του χώρου της χρηματιστηριακής αγοράς, ώστε να έχει τη δυνατότητα μόνος του να αξιολογεί τις πληροφορίες που συλλέγει και να διαμορφώνει τη δική του επενδυτική στρατηγική.… (από τον πρόλογο) – Μέθοδοι Ανάλυσης και Διαχείρισης Μετοχών και Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Δημήτριος Ν. Καραπιστόλης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στο 1ο κεφάλαιο του βιβλίου γίνεται αναφορά στο τι πρεσβεύει η θεωρία της αποτελεσματικότητας της χρηματιστηριακής αγοράς.
Στο 2ο κεφάλαιο αναπτύσσεται περιληπτικά το τι πραγματεύεται η θεμελιακή ανάλυση.
Στο 3ο κεφάλαιο περιγράφονται οι διαδικασίες πρόβλεψης με βάση τα πιο ευρέως διαδεδομένα εργαλεία της Τεχνικής Ανάλυσης.
Στο 4ο κεφάλαιο αναπτύσσεται η σύγχρονη θεωρία χαρτοφυλακίου.
Στο 5ο κεφάλαιο παρουσιάζεται περιληπτικά μία νέα μέθοδος διαχείρισης χαρτοφυλακίου με την ονομασία «Συνθετική Προσέγγιση», με την οποία προσδιορίζεται το λεγόμενο «Φερέγγυο Χαρτοφυλάκιο» που συνιστά ένα νέο τρόπο αντιμετώπισης των δρώμενων στα πλαίσια της χρηματιστηριακής αγοράς.
Τέλος στο 6ο κεφάλαιο αναπτύσσεται μία επίσης νέα μεθοδολογία αξιολόγησης των Αμοιβαίων Κεφαλαίων η οποία αναφέρεται ως «Θεωρία του επιμερισμού των αποδόσεων».

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ISBN: 978-960-92590-9-5
Σελίδες: 272
Έτος: 2010
Εκτύπωση: δίχρωμη
Εξώφυλλο: μαλακό
Διαστάσεις: 17×24 εκ.
Κωδικός Ευδόξου: 112693891

Μενού